ADO Den Haag mag tegen Fortuna Sittard thuis 1700 bezoekers ontvangen

Het heeft lang geduurd, maar op zondag 25 april mag ADO Den Haag bij de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard eindelijk weer publiek ontvangen in het Cars Jeans Stadion. Het duel is namelijk onderdeel van een pilot van de overheid, waarbij bezoekers met een negatieve coronatest naar evenementen mogen.

ADO Den Haag mist haar supporters en sponsoren enorm en is daarom verheugd om weer publiek in het Cars Jeans Stadion te kunnen verwelkomen. Tegelijkertijd hebben we wel te maken met diverse voorwaarden, waaronder een maximum van 1.700 toeschouwers. Tevens dienen alle bezoekers vanaf twaalf jaar vooraf negatief getest te zijn op het coronavirus. De sneltest moet binnen veertig uur voor de wedstrijd plaatsvinden.

Voorrang voor Seizoenkaarthouders zonder wedstrijdbezoek

Seizoenkaarthouders, die dit seizoen nog geen competitiewedstrijd hebben kunnen bezoeken, zullen voorrang krijgen. Veel van deze fans claimden namelijk een kaart voor Vitesse-thuis, maar dat duel moest uiteindelijk zonder publiek worden gespeeld. De seizoenkaarthouders zonder wedstrijdbezoek in dit Eredivisieseizoen krijgen van vrijdag 16 april om 12.00 uur tot maandag 19 april om 12.00 uur de eerste mogelijkheid om een toegangsbewijs te bestellen.

Seizoenkaarthouders met wedstrijdbezoek in dit seizoen

Op maandag 19 april wordt na 12.00 uur bekend of er na het eerste keuzemoment nog toegangskaarten beschikbaar zijn. Als dat het geval is, dan kunnen deze vanaf dinsdag 20 april om 12.00 uur besteld worden door seizoenkaarthouders die eerder dit seizoen een toegangskaart hebben verzilverd voor ADO Den Haag – FC Groningen (20 september).

Klik HIER voor meer informatie op de website van ADO Den Haag.

Bron: ADO Den Haag

Lees verder