FC Den Bosch neemt afscheid van Dhoraso Moreo Klas, ADO nieuwe werkgever?

De wegen van FC Den Bosch en Dhoraso Moreo Klas (foto) scheiden per direct. Moreo Klas heeft de club te kennen gegeven, ondanks een mondeling akkoord over een contract voor aankomend seizoen, voor een andere club te kiezen. Geluiden gaan dat ADO Den Haag hem een driejarig contract zou hebben voorgelegd.

FC Den Bosch heeft daarop besloten om de samenwerking met de speler die dit seizoen 27 maal in actie is gekomen voor FC Den Bosch, per direct stop te zetten. Technisch Manager Jan Gösgens reageert op de clubsite: ,,Op deze manier wensen wij niet met elkaar om te gaan binnen FC Den Bosch. We kiezen er nu dan ook voor om andere spelers speeltijd te geven, die wel een toekomst binnen onze club hebben.”

Zaakwaarnemer

Het Brabants Dagblad meldt dat inderdaad ADO Den Haag in beeld is voor de twintigjarige centrale middenvelder, ondanks alle problemen waar de Residentieclub momenteel mee te maken heeft. De zaakwaarnemer van Moreo Klas bevestigt de Haagse interesse. ,,Maar ADO is niet de enige club. Er is meer interesse uit de eredivisie en de eerste divisie.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder