Marko Vejinovic tegen Ali Boussaboun (ESPN): ,,Stomme vraag die je nu stelt”

Direct na afloop van de met 0-3 verloren wedstrijd van ADO Den Haag tegen het bezoekende Fortuna Sittard verscheen captain Marko Vejinovic (foto) voor de camera van ESPN. De vraag werd onder meer gesteld of hij nog geloofde aan het ontkomen van degradatie.

Vejinovic kaatste de vraag terug. ,,Zou jij het nu opgeven dan?”, vroeg hij aan de presentator van ESPN. En vervolgens richtte Vejinovic tot analyticus en oud-ADO-speler Ali Boussaboun. ,,Of jij, jij bent voetballer geweest, zou jij het opgeven? Nee precies, dus dan is het een stomme vraag die je nu stelt. Dus daar ga ik ook geen antwoord op geven, want je weet mijn antwoord al”, aldus de zwaar teleurgestelde ADO Den Haag-aanvoerder.

Geloof

Ook ploeggenoot Ricardo Kishna, die in het verloop van de tweede helft gewisseld werd, had er na afloop zwaar de pest over in bij het gesprek met ESPN. ,,Het is een feit dat je acht punten achter staat met nog vier wedstrijden te gaan, dus ik ga niet hier staan en zeggen dat we erin blijven. Natuurlijk moeten we het geloof erin houden. Zo lang het kan, kan het. Alleen dat de kans heel erg klein is, dat moge duidelijk zijn. Heel zuur, het valt me wel heel zwaar.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder