ADO Den Haag zonder Marko Vejinovic, Shaquille Pinas terug na schorsing

|

Trainer Ruud brood kan zondag in de thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen Feyenoord geen beroep doen op Marko Vejinovic (foto). Hij moet het duel aan zich voorbij laten gaan vanwege een schorsing.

Daarentegen is Shaquille Pinas weer wel inzetbaar, nadat hij vorige week tegen Fortuna Sittard vanwege een uitsluiting op de tribune moest plaatsnemen. Peet Bijen en Daryl Janmaat zijn wel in training, maar zijn nog niet zover dat zij kunnen aansluiten. Brood liet vrijdag op de persconferentie weten, dat hij hopt dat het tweetal dit seizoen toch nog in actie kan komen. Of Ricardo Kishna zondag van de partij is, is nog onzeker, daarover wordt zaterdag pas beslist door Brood.

Feyenoord

Bij het bezoekende Feyenoord ontbreken Aliou Baldé, Bart Nieuwkoop en Steven Berghuis. Baldé en Nieuwkoop moeten het duel in het Cars Jeans Stadion aan zich voorbij laten gaan vanwege een blessure. Berghuis is geschorst. Trainer Dick Advocaat, zondag weer even terug bij zijn oude club, kon nog niet aangeven wie de vervanger wordt van Berghuis.

Nicolai Jørgensen is inzetbaar en zou tegen ADO Den Haag minuten kunnen maken. Advocaat kan verder over een fitte selectie beschikken.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder