Oostenrijkse sportsite: Belangstelling voor ADO-doelman Martin Fraisl

Volgens Spox.com Oostenrijk zou ADO Den Haag-doelman Martin Fraisl (foto) voorkomen op een lijstje van PSV en Feyenoord om als tweede doelman aangetrokken te worden.

De 27-jarige Oostenrijkse doelman kwam tijdens de winterstop van SV Sandhausen over naar ADO Den Haag, waar hij zich inderdaad een betrouwbare sluitpost heeft getoond en Luuk Koopmans uit het doel wist te verdrijven. Fraisl tekende een contract tot het einde van dit seizoen.

Aandeel

Fraisl had op 13 februari van dit jaar een belangrijk aandeel in het 2-2 gelijke spel dat ADO Den Haag in het Cars Jeans Stadion behaalde tegen PSV. De Eindhovense club trok inmiddels al Joël Drommel aan als eerste doelman voor volgend seizoen. Lars Unnerstall vertrekt naar FC Twente en het is nog niet bekend wat PSV doet met RB Leipzig-huurling Yvon Mvogo.

Bij Feyenoord heeft eerste doelman Justin Bijlow, maar ziet stand-in Nick Marsman deze zomer naar het Amerikaanse Inter Miami FC vertrekken.

Tijd

De tijd zal leren of het om een gerucht gaat of dat de doelman inderdaad ADO Den Haag gaat verlaten. Zijn contract loopt inderdaad af. Tweede doelman Luuk Koopmans heeft een doorlopend contract, maar daar zou een clausule in staan, dat hij weg kan bij een degradatie.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder