Manager Veiligheidszaken en persvoorlichter ADO Den Haag naar Vitesse

ADO Den Haag ziet twee van haar medewerkers de overstap maken naar Vitesse. Het betreft Leo Vellekoop, manager Stadion, Veiligheid en Wedstrijdorganisatie en persvoorlichter Koen Jans (foto).

Vitesse moest de openstaande vacatures invullen, na het vertrek van manager Veiligheidszaken Leo van der Vliet naar het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en persvoorlichter Wiebe Nelissen naar AZ.

Medio juli start Leo Vellekoop in de functie van manager Veiligheidszaken. De 28-jarige Vellekoop was sinds 2013 in dienst van ADO Den Haag. Eerst als coördinator en later als manager Stadion, Veiligheid en Wedstrijdorganisatie.

Eredivisie

Per 1 juli is Koen Jans de nieuwe persvoorlichter in het Gelredome en Papendal. Ook hij komt over van ADO Den Haag. De 32-jarige Jans was daar, met jarenlange ervaring in de (online) media op zak, sinds 2017 actief. Eerst naast en later als opvolger van Ronald van der Geer. In de afgelopen twee seizoenen was hij in Den Haag onder meer verantwoordelijk voor alle perszaken.

ADO Den Haag degradeerde onlangs naar de Keuken Kampioen Divisie, terwijl Vellekoop en Jans dus komend seizoen weer in hun functie kunnen acteren op het niveau van de Eredivisie.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder