HSC wil graag plannen van alle potentiële overnamekandidaten zien

Supporters van ADO Den Haag, verzameld in ‘Het Haags Supporters Collectief’ wijken niet van hun standpunt: de beste partij moet op basis van de gestelde criteria de nieuwe eigenaar van ADO Den Haag worden.

Het HSC is van mening, dat alle partijen gelijk behandeld dienen te worden en dezelfde kansen moeten krijgen. ,,Wij eisen van alle betrokkenen (van potentiële overnamekandidaten tot United Vansen en van Jeroen Reiziger tot de directie van de club) dat zij dit waarborgen. Voor eigenbelang is geen plek. Er is maar één belang: ADO Den Haag. Onze club”, aldus het HSC.

Gesprek

Het Haags Supporters Collectief wil graag de plannen zien van alle kandidaten, die belangstelling hebben voor ADO Den Haag. Martin Jol en het Amerikaanse WSH zouden al zijn afgehaakt. Het HSC heeft uitvoerig gesproken met Nederlof c.s. (VANAD) en Heere (WSH). De andere twee partijen (Jol en Lentze/Maas) zijn diverse keren uitgenodigd voor een gesprek met meerdere mensen van het Haags Supporters Collectief, waarin zij hun plannen konden presenteren, maar daar is geen gehoor aangegeven. Toch hoopt men op korte termijn alsnog in gesprek te gaan met de partij Lentze/Maas. ,,Onze deur staat open en wij omarmen elke potentiële overnamekandidaat. Het contact is er wel degelijk, maar wat zijn jullie plannen?”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder