Volgende ‘partij’ trekt zich terug in overnamestrijd ADO Den Haag

Weer heeft een partij zich teruggetrokken uit de strijd om de aandelen van ADO Den Haag in het bezit te krijgen. Omroep West weet te melden, dat Ed Maas en Jeroen Lentze, opererend onder de naam Het Haags Collectief, zich definitief hebben teruggetrokken.

Dat is maandag door de woordvoerder van het Haagse Collectief bekend gemaakt. ,,We hebben de conclusie getrokken dat we door de directie zijn afgewezen. Dus we wensen de andere kandidaat veel succes”, werd aan Omroep West gemeld. ,,Wij zijn vooral erg verbaasd hoe de directie iedereen heeft weggejaagd.”

Conclusies

De vastgoedondernemers Maas en Lentze hebben hun conclusies getrokken door hun ervaringen met de directie van ADO Den Haag. De nu overgebleven kandidaat is Voorburger Ad Nederlof, een ICT-zakenman van de Vanad Group, die in gesprek is met Jeroen Reiziger, de advocaat en curator, door de rechtbank aangewezen om orde op zaken te stellen bij de Haagse BVO.

Eerder trokken Martin Jol en het Amerikaanse World Soccer Holdings zich ook al terug. Vandaag liet de advocaat van ADO Den Haag tijdens het door United Vansen aangespannen kortgeding nog weten, dat de financiële situatie bij ADO Den Haag zeer kritiek is.

Gisteren is de spelersgroep gestart met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Gisteren en vandaag staan testen op het programma en woensdag moet dan de eerste training volgen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder