ADO Den Haag oefent op 24 juli thuis tegen FC Twente: supporters welkom!

ADO Den Haag zal op zaterdag 24 juli om 14.00 uur een oefenwedstrijd spelen tegen FC Twente. Het duel, dat twee keer 75 minuten zal duren (!), wordt gespeeld in het Cars Jeans Stadion en supporters zijn hierbij welkom. In dit bericht lees je alle informatie over het bezoeken van deze vriendschappelijke wedstrijd.

Supporters die beschikken over een seizoenkaart voor het seizoen 2021-2022 kunnen een gratis toegangskaart ophalen binnen de persoonlijke ‘Mijn ADO Den Haag’-omgeving. Binnen je persoonlijke omgeving klik je op wedstrijden en selecteer je een vak op de Haaglanden tribune. Vervolgens kun je voor 0 euro jouw toegangskaart verzilveren.

Vrije kaartverkoop

Tevens is het voor dit duel mogelijk om losse tickets aan te schaffen. Deze kaarten zijn voor slechts vijf euro per stuk online te koop en op de wedstrijddag aan de stadionkassa verkrijgbaar. Klik HIER om kaarten aan te kopen voor deze wedstrijd tegen FC Twente. De stadionkassa is op de wedstrijddag geopend tussen 12.30 uur en 14.00 uur.

Coronamaatregelen

Supporters die het oefenduel met FC Twente willen bezoeken dienen naast een geldig toegangskaartje ook een coronatoegangsbewijs te laten zien. Dit kan met een negatieve testuitslag (aanmelden via testenvoortoegang.nl) van maximaal 24 uur oud of een vaccinatiebewijs. Via de CoronaCheckApp of via coronacheck.nl kunnen deze worden aangemaakt. Voor toeschouwers onder de 13 jaar is alleen een toegangsbewijs voldoende om binnen te komen. Een mondkapje en anderhalve meter afstand houden zijn niet verplicht.

Praktische informatie

Het Cars Jeans Stadion opent op zaterdag 24 juli anderhalf uur voor de aanvang haar toegangspoorten voor publiek. Tijdens de wedstrijd zal alleen de Haaglanden Tribune (toegangspoorten 15 tot en met 19) geopend zijn. Parkeren kan kosteloos op P2, P3 of P4. Onder de Haaglanden tribune zal de catering geopend zijn, hier kan alleen cashless afgerekend worden (per ADO Den Haag Betaalkaart of pin). Tot slot is de Fanstore deze dag tot een uur na de wedstrijd nog geopend. Zakelijke relaties kunnen voor deze wedstrijd direct via de accountmanager kaarten aanvragen.

Bron: ADO Den Haag

Lees verder