Cain Seedorf langer bij ADO Den Haag

|

Eindelijk ook een goed bericht op het sportieve vlak bij ADO Den Haag. Cain Seedorf (op de teamfoto voorafgaand aan het oefenduel tegen CASA Academy) heeft zijn contract bij de club verlengd. De 21-jarige verdediger, die afgelopen seizoen debuteerde in de hoofdmacht, verlengde zijn verbintenis tot medio 2022 met de optie voor nog een jaar.

ADO Den Haag kijkt met weinig genoegen terug op het vorige seizoen, waarin de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie een feit werd. Verdediger Cain Seedorf zal toch een wat ander gevoel overhouden aan die voetbaljaargang.

Debuut

Hij startte in het Onder 21-team, maar kwam steeds vaker in beeld bij de hoofdmacht van trainer Ruud Brood en maakte dan ook in april thuis tegen FC Utrecht zijn debuut. Ook tegen PEC Zwolle mocht hij invallen en in de laatste wedstrijd van het seizoen, uit tegen FC Twente, maakte hij de negentig minuten vol. Ook dit seizoen kwam hij in de voorbereiding al in actie in de hoofdmacht.

*Cain Seedorf* of ADO Den Haag U21

,,Ik ben blij dat ik mijn contract bij ADO Den Haag heb mogen verlengen”, geeft hij aan op de clubsite. ,,Daarnaast geeft het me vertrouwen dat de club met me verder wil. Uiteraard wil ik nu een basisplaats zien te veroveren. Ik heb het afgelopen seizoen veel van Milan van Ewijk kunnen leren en heb hem ook bedankt voor de tips die hij mij heeft gegeven.” Milan van Ewijk is inmiddels vertrokken en heeft een contract getekend bij sc Heerenveen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder