DSVP gaat samenwerken met ADO Den Haag Vrouwen

|

In de kantine van DSVP werd onlangs een overeenkomst ondertekend tussen DSVP en ADO Den Haag vrouwen. Deze overeenkomst behelst onder andere afspraken over de DSVP-speelsters die, wanneer zij voldoen aan de eisen van ADO Den Haag Vrouwen, de mogelijkheid kunnen krijgen om uitgenodigd te worden voor een stage of een training bij ADO.

Ook biedt deze overeenkomst de mogelijkheid om getalenteerde speelsters in aanmerking te laten komen voor het bekende ‘ADO Vrouwen Future’s-Traject’. Verder biedt het ADO Den Haag Vrouwen de mogelijkheid om ADO-speelsters eventueel tijdelijk onder te brengen bij DSVP, ofwel het is mogelijk om speelsters uit te wisselen tussen beide verenigingen. Dit biedt niet alleen voordelen voor DSVP, maar ook getalenteerde speelsters kunnen zich verder ontwikkelen bij ADO Den Haag Vrouwen.

Op de foto v.l.n.r.: Peter de Jong (voorzitter DSVP), Bart Caminada (bestuurslid ADO Den Haag Vrouwen), Kees Punt (voorzitter ADO Den Haag Vrouwen) en Erhard Soeterbroek (bestuurslid voetbaltechnische zaken vrouwen/meisjes DSVP).

© Haaglanden Voetbal

Lees verder