Tweede oefenduel: FC Twente pakt winst in 75 minuten tegen ADO Den Haag

||||

Na afloop van het eerste oefenduel in het Cars Jeans Stadion stonden er weer teams van ADO Den Haag en FC Twente tegenover elkaar. Beide trainers stuurden een ander team in het veld voor een wedstrijd over 45 minuten. In deze ontmoeting trok FC Twente met 0-2 aan het langste eind.

Tekst: Ton Beije            |       Foto’s: Eric de Wit

FC Twente kwam al snel op voorsprong door een treffer van Jayden Oosterwolde, die in de rebound doelman Youri Schoonderwaldt passeerde: 0-1. Veel kansen wisten beide teams zich niet te scheppen in die vijfenveertig minuten. Vlak voor tijd maakte Nathan Markelo er 0-2 van door een foutje in de Haagse defensie af te straffen.