ADO Den Haag voegt Gregor Breinburg toe aan selectie

||

De selectie van ADO Den Haag wordt per direct versterkt met de komst van Gregor Breinburg (foto). De 29-jarige middenvelder trainde al enkele weken mee bij het team van Ruud Brood en kwam daarnaast ook al in actie tijdens de oefenduels tegen AZ, FC Twente en Feyenoord.

In die wedstrijden liet de geboren Arnhemmer een dusdanig goede indruk achter, dat hij een contract tot aan het einde van dit seizoen, met een optie voor nog een seizoen, heeft kunnen tekenen in het Cars Jeans Stadion.

Breinburg mag met recht een routinier genoemd worden. De linkspoot begon met voetballen bij de amateurs van Vitesse 1892 en werd in 2003 opgenomen in de jeugdopleiding van De Graafschap. Hier debuteerde Breinburg op 22 september 2010 in het eerste elftal, tijdens het thuisduel met FC Utrecht. Tussen 2014 en 2018 speelde de middenvelder liefst 129 officiële wedstrijden voor NEC en maakte hij hierna de overstap naar Sparta Rotterdam. De laatste club van de Arubaans international was De Graafschap, waar in 2020 zijn contract afliep.

,,Gregor heeft zich tijdens zijn stageperiode uitstekend gepresenteerd bij de club”, stelt Albert van der Dussen, Technisch Manager a.i. ,,Hij straalt energie en ambitie uit en is direct een toegevoegde waarde gebleken voor het team. Gregor is een ervaren en veelzijdige middenvelder waar ADO Den Haag veel plezier aan gaat beleven.”

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: ADO Den Haag)

Lees verder