Wippolder start na week voorbereiding met onderlinge wedstrijd

Na een week trainen stond er zondag bij Wippolder een onderlinge wedstrijd op het programma. Een groot gedeelte van de selectie is in training en onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Mark Moen hebben de spelers al de nodige oefenvormen erop zitten.

Zondag werd er, na afstemming met de andere trainers Sandro Tarantino en René Koetsenruiter, een wedstrijd afgewerkt en waren er tussendoor ook voldoende momenten om de ideeën af te stemmen en de nodige rust te pakken. De Wippolder selectie is op een aantal plekken gewijzigd, maar bestaat nog voornamelijk uit spelers van eigen kweek. De aanwezige kwaliteit is aangevuld met jong talent en enkele spelers van buitenaf.

Conditioneel

De onderlinge wedstrijd bracht de spelers conditioneel weer een stapje verder en eindigde in een 5-2 eindstand. Trainer Mark Moen: ,,Goed om te zien dat de aanvallers weinig nodig hadden om de kansen om te zetten in doelpunten.” Yannick Prade liet zich gelden met drie doelpunten en ook Casper Spaan, weer fit na een vervelende blessure, was vaak dreigend en beloonde zijn gedrevenheid met een doelpunt.

Kopbal

Marco van Trier is nieuw bij de club en wist in zijn eerste wedstrijd ook het net te vinden met een rake kopbal. Tim Lotters en Martijn Peterse waren de andere doelpuntenmakers; zij schoten de bal beheerst tegen de zojuist door Dick van der Wal en Hans Albertsen opgehangen nieuwe touwen. Naast deze doelpuntenmakers, zijn dit seizoen ook Daley Uythof en Anthony Sintniklaas van de partij. Zij stonden enkele malen aan de basis van enkele fraaie assists.

Aanstaande dinsdag zal Wippolder op eigen terrein oefenen tegen DHL en DHC. De wedstrijden worden gespeeld in het kader van de Stad Delft Bokaal. Zaterdag volgt dan de finaledag.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder