Stad Delft Bokaal (poule A): Twee keer winst voor Wippolder

||||||||||||||||||||||||||||||

In het kader van de Stad Delft Bokaal werd er dinsdagavond op het terrein van Wippolder gespeeld in poule A. In actie kwamen de teams van Wippolder, DHL en DHC.

Tekst & foto’s: Aad van der Knaap

Wippolder – DHL

Wippolder, dit seizoen onder leiding van de nieuwe trainer Mark Moen, opende de score door een doelpunt van Casper Spaan na een klein kwartier spelen. De wedstrijdjes duurden tweemaal twintig minuten. Nog voor de doelwisseling vergrootte wederom Casper Spaan de marge naar 2-0. In de slotfase werd het ook nog 3-0 door een benutte strafschop van Marco van Trier.

DHC – DHL

Bij de ontmoeting tussen de buren DHC en DHL waren de doelpunten duur. In veertig minuten wisten beide teams namelijk niet tot scoren te komen. Dus moesten strafschoppen de beslissing brengen en dat deed DHC net iets beter dan DHL: 3-2.

DHC – Wippolder

In het derde duel van de avond zette Jordy Krassenburg Wippolder op voorsprong tegen DHC. Vlak voor het verstrijken van het eerste deel van het duel maakte Colin Venema er 0-2 van. DHC kwam toch terug in de wedstrijd door een treffer van Dardan Uka na een half uur spelen. Een bal in eigen doel drie minuten later van DHC-er Roland Dze Kang betekende de 1-3 eindstand.

DHC en Wippolder dus door naar de finaledag komende zaterdag.