Oefenvoetbal: Doelpuntenmachine Ariston’80 en sc Monster op volle toeren

|||||

Er is dinsdagavond weer een aantal oefenduels afgewerkt. Twee clubs, Ariston’80 en sc Monster, hadden hun doelpuntenmachine op volle toeren draaien. Blauw Zwart bleef baas over het tweede team van Forum Sport.

Tekst: Ton Beije                     |     Foto’s: Alex Pronk

Blauw-Zwart – Forum Sport 2

Forum Sport had op sportpark De Schulpwei tegen het eerste team van Blauw Zwart het betere van het spel en nam dan ook de leiding, die het tot de rust vasthield. Na de pauze kwam Blauw Zwart binnen zeven minuten langszij. Het venijn zat in de start, want de gastheren uit Wassenaar sloegen de laatste tien minuten nog drie keer toe en pakten zo met 4-1 de winst. De treffers van het team van trainer Jos van der Helm kwamen van Bram Smit (2x), Ryan van Lochem en Jeroen Kusse.

Ariston’80 – DHC O23

Ariston’80 zou aanvankelijk spelen tegen BSC’68, maar oefende nu tegen een combinatieteam van DHC, met voornamelijk spelers van het O23-team. Na een 6-0 stand bij rust, werd het maar liefst 12-0 in het voordeel van de studenten.

Trainer Martin de Graaf zag de volgende spelers scoren: Jorge Bonekamp (3x), Joeri Frederik, Koen van Wel, Bart van de Krol en Nicolas Fernandez (allen 2x), terwijl Jesper Kloeke eenmaal het net vond.

sc Monster – DWO

De eerste helft gaf een inzakkend DWO te zien en sc Monster dat het spel moest maken. Na de eerste twee mogelijkheden om zeep te hebben geholpen, kwam sc Monster toch op voorsprong via Stan van den Bosch. Jason Koot maakte er 2-0 van.

Daarmee had sc Monster haar kruit nog niet verschoten, want de score werd opgevoerd naar 6-0 door Jordi van Maanen, Fabian van Kessel, Jesper Warbout en Koen Warners.

Nieuwkoop – Voorschoten’97 (zo)

Voorschoten’97 (zo) keek bij rust – op bezoek bij Nieuwkoop – tegen een 1-0 achterstand aan. In het tweede bedrijf maakten de bezoekers het verschil in balbezit en het benutten van de kansen. Jesse Vijlbrief en Hamid Sarmastzada verzorgden de productie voor Voorschoten’97.