Wil de Visser krijgt eervolle onderscheiding van KNVB

|

Wil de Visser was – met haar man – naar het complex van Wippolder in Delft ‘gelokt’ onder het mom van het officieel overhandigen van een nieuwe set sokken en broekje aan het jongste en oudste lid van de club.

Wat Wil de Visser niet wist, is dat zij door Wippolder was voorgedragen voor de gouden KNVB-waarderingsspeld. Zij heeft een bijzondere bijdrage geleverd aan het Nederlandse vrouwenvoetbal en voor de voetbalclub Wippolder.

Na de uitreiking van de sokken en de broekjes werd De Visser onverwacht door Ron Buijze namens het bestuur bedankt voor al haar enthousiaste inzet in de vele, vele jaren dat zij de jongste jeugd heeft begeleid. Eerder was er ook al een apart magazine aan Wil overhandigd: de “Wil”.

Na de woorden van Buijze was het de beurt aan Kees Wenneker, ambassadeur van de KNVB, die haar in warme bewoordingen complimenteerde voor haar bijdrage aan het Nederlands elftal en haar inzet voor het voetbal in het algemeen, waarna hij haar de gouden KNVB-waarderingsspeld uitreikte.

Ook kwamen er videobeelden voorbij vanaf de vakantieadressen van onder meer Danny de Lee (voorzitter Wippolder), de oud-bondscoaches Vera Pauw en Bert van Lingen. Ook oud-Hoofd Jeugdopleiding van Wippolder, Hans Heijnen, was naar de club gekomen om te bedanken voor alle jaren waarin zij intensief hebben samengewerkt.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder