Full Speed met eerste en tweede team op trainingskamp naar Spanje

Full Speed 1 staat op een solide zevende plek in de competitie. Het tweede team iets lager. ,,Maar we willen meer. Om de teams optimaal voor te bereiden op de tweede seizoenshelft, moeten de koppies leeg, de accu’s weer vol en de focus extra scherp gesteld worden”, aldus het bestuur van de Delftse club.

Teams en Bestuur geloven erin, alsmede de sponsors, waarvan een deel deze ‘reset’ nu mogelijk maakt. Via onze partner Trainingskampen.nl gaan beide teams op trainingskamp. Niet naar een mogelijk bevroren, winterse Veluwe, maar naar Torremolinos in Zuid-Spanje.

Torremolinos

Torremolinos is van oudsher één van de populairste badplaatsen voor Nederlanders in Zuid-Spanje. De plaats ligt tussen Malaga en Marbella. Het strand is mooi en schoon. De boulevard levendig. En daar dragen 55 man van Full Speed zeker aan bij, want in dit mediterrane klimaat liggen een mooie trainingsfaciliteit en een resort.

Eerste en tweede team

Van 13 tot en met 17 januari 2022 bereiden het eerste en tweede team van Full Speed zich voor op het tweede deel van de competitie. Dat moet lukken, want de begeleiding vliegt mee. Bovendien houden bestuur en sponsoren de vorderingen ‘live’, op locatie goed in de gaten. Voetballen en trainen staan centraal. ,,We gaan drie dagen trainen en spelen een wedstrijd of toernooi. Natuurlijk is daaromheen echt wel tijd voor ontspanning”, aldus trainer Frank Verhaar. Het bestuur vult aan: ,,Zo’n reis betalen we natuurlijk niet even uit de clubkas. Dat deze mogelijk is danken we puur en alleen dankzij trouwe sponsoren die Full Speed een warm hart toedragen. Daar zijn we natuurlijk supertrots op. We bedanken hen bij deze dan ook graag: Paul Friskes Beheer BV, RL Wijnants Beheer BV, Wasserij Service Delft Reroko, Meubel en Slaaphuys Anicon, Peet van Dam Ronald Verhaar Betontechnieken, Van Haaren Vastgoed bv Storm Metselwerken, MUEVA Walter Verhaar, J. Gouw Beglazing en Onderhoud.”

Ook Haaglanden Voetbal zal de club (voor TV en website) volgen aangezien ook onze equipe in die periode in Zuid-Spanje verblijft.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder