Oefenvoetbal: DSVP O23 na goede eerste helft langs Spartaan’20/2

In Pijnacker oefende de O23 van DSVP tegen het tweede team van Rotterdamse Spartaan’20. De thuisclub won met 3-0. Alle treffers vielen in de eerste helft.

DSVP O23 speelde een sterke eerste helft en zette de tegenstander uit Rotterdam flink onder druk op de eigen helft. Dit leverde de formatie van trainer Mike van der Pol drie treffers op in de eerste helft. Riccardo Jongejan (foto) opende in de 26e minuut de score. Acht minuten later tekende Daan van der Helm voor de 2-0. Vier minuten voor rust zorgde wederom Riccardo Jongejan met zijn tweede treffer voor de 3-0.

Wissels

Na de doelwisseling zakte het niveau bij DSVP wat in door een aantal wissels. Spartaan’20/2 kreeg twee grote kansen, maar doelman Kevin van der Ree hield zijn doel schoon. Er werd verder niet meer gescoord, waardoor de stand 3-0 bleef.