Oefenvoetbal: Nipte nederlaag voor sv Nootdorp in uitduel

In een nuttig en doelpuntrijk oefenduel moest sv Nootdorp het hoofd buigen voor Nieuwenhoorn. De mannen van trainer Marco Jalink stapten met een 4-3 nederlaag van het veld.

De thuisclub nam de leiding in het duel maar sv Nootdorp herpakte zich daarna goed. AJ Mercera (foto) produceerde de gelijkmaker en nam daarna ook nog de 1-2 voor zijn rekening. De bezoekers kregen ook nog een kans op de 1-3, maar Dylan Ligeon kon de mogelijkheid niet verzilveren. Vlak voor rust schoot Nieuwenhoorn de 2-2 binnen.

In de tweede helft was sv Nootdorp enigszins de weg kwijt en liep de thuisploeg weg naar een 4-2 voorsprong. Ryan Lugtigheid gaf de stand weer een beter aanzien door een vrije trap het doel in te werken. De wedstrijd eindigde in een 4-3 stand, waar beide trainers tevreden mee konden zijn.