Zondag 1B: VUC laat kans liggen bij top aan te sluiten, sv Den Hoorn wint wel

sv Den Hoorn en VUC draaien beide goed mee in de strijd om de bovenste plaatsen in 1B. sv Den Hoorn boekte een krappe overwinning op Sarto. VUC liet een steek vallen door het uitduel bij FC Boshuizen te verliezen.

Tekst: Roland van der Linden

Sarto – sv Den Hoorn

sv Den Hoorn deed goede zaken in Tilburg. De formatie van trainer John Hage (foto) trok het duel met 2-3 naar zich toe. De treffers van sv Den Hoorn kwamen op naam va Danny Slot en Bas de Joode. De Tilburgers scoorden ook een keer in het eigen doel. Bij Sarto was Jules Swaak twee keer scherp in de afwerking.

Door deze overwinning klom sv Den Hoorn naar de derde plaats met vier punten achterstand op sc ’t Zand. Volgende weekend treffen de Midden-Delflanders weer een lastiger tegenstander. Unitas’30 komt dan op bezoek.

FC Boshuizen – VUC

VUC bleef verstoken van doelpunten in de strijd met FC Boshuizen. De wedstrijd werd niet op de Boshuizerkade in Leiden gespeeld, maar op sportcomplex Kikkerpolder op het veld van Lugdunum.

FC Boshuizen kon het net wel vinden en sloot het duel af met een 2-0 overwinning. FC Boshuizen steeg door deze zege naar de tweede positie. Een plek die VUC in handen had kunnen hebben als het in Leiden als winnaar van het veld was gestapt.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder