Edger Kuntz neemt na zeven jaar afscheid bij sv Den Hoorn

De afgelopen jaren heeft Edger Kuntz (foto) in de functie van Hoofd Jeugd Opleiding een stevig fundament gezet onder de jeugdopleiding van sv Den Hoorn, uitvoering gegeven aan het technisch beleid aan de hand van het voetbaltechnisch beleidsplan en gezorgd voor een mooie ontwikkeling van de jeugdspelers in alle leeftijdscategorieën.

Met als belangrijk resultaat een eerste elftal dat veel spelers herbergt uit eigen jeugd en nog meer talent dat momenteel aan de deur klopt.

Edger Kuntz heeft besloten dat het na zeven jaar tijd wordt om het stokje over te dragen na afloop van dit seizoen. Hij laat een sterke organisatie achter met veel enthousiaste, professionele en goed opgeleide trainers en begeleiders.

Het bestuur respecteert het besluit van Kuntz en zal op een later moment nog uitgebreid stilstaan bij zijn vertrek. De ambitie van sv Den Hoorn blijft onverlet om alle jeugdelftallen op een nog hoger plan te brengen en het eerste elftal te versterken met eigen jeugdspelers, met als doel de beste club uit de regio te worden.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder