Zaterdag 4E: Bescheiden zege KSD Marine, OLIVEO haalt uit

In Pijnacker maakte OLIVEO een hardhandig eind aan de ambities van Vredenburch. De Rijswijkers kregen flink klop. KSD Marine had de nodige moeite met laagvlieger De Ster, maar sleepte toch een kleine zege uit het vuur.

De Ster – KSD Marine

Het duel tussen De Ster en KSD Marine was spannender dan wellicht vooraf ingeschat. Pas in de tweede helft kon de formatie van trainer Henk Baggerman de winnende treffer produceren. Jacco Wevers was scherp in de afwerking voor KSD Marine: 0-1.

Oliveo – Vredenburch

OLIVEO schoot zeer voortvarend uit de startblokken tegen Vredenburch. Op sportpark De Groene Wijdte had Tim van Rheenen (foto) binnen vijf minuten al twee keer het net gevonden. De club uit Pijnacker bleef doelpunten produceren. Joey van Eeden en Niels Bentvelzen voerden de score op naar 4-0. Daarna volgden nog vier treffers. Een eigen doelpunt van de Rijswijkers van Mitchel Jacobs, een benutte strafschop van Tim van Rheenen en treffers van Laurens Huurman en Frank van der Zwan betekenden een 8-0 eindstand. OLIVEO is door deze ruime zege nu de koploper op doelsaldo in de vierde klasse E.