Geen wijziging in technische staf sv Nootdorp

De Voetbal Technische Commissie (VTC) van sv Nootdorp meldt, dat de volledige staf van de club intact blijft. Het komende seizoen zal weer onder leiding staan van hoofdtrainer Marco Jalink (foto), met zijn assistenten Dick Sloos en Rob Lindeman.

Verzorger Erwin Lemmers, keeperstrainer Leo de Boer en de leiders Ad van der Eijk en Marco Toonen hebben ook hun ja-woord gegeven. Daarnaast laat de technische commissie weten, dat de staf van het tweede elftal ook hetzelfde blijft.

Blijvers

Ook is sv Nootdorp op dit moment volop aan de gang met gesprekken met de spelers voor het komend seizoen. De volgende spelers hebben al toegezegd ook volgend seizoen het shirt van de club te dragen: Azar Ghennem, Dirk Kusters, Dylan Bernadina, Peter LoMonaco, Rodney Ebing, Jardel Drenthe, Gabriel Garcia Mendes, Michael Navajas Sanchez, Dylan Ligeon, Pim Hulst, Jop Verhagen, Nicky Kos, Randy Stanneveld , Le-Shawn Lisse, Joey van Maaren, Mitchell Abdoel, Gillian Pieper, Richard Lupungu en Jordi Grundeken.

Jeugd

,,In lijn met de visie van het technisch hart zal er komend seizoen eveneens worden gekeken naar de begeleiding van de eigen jeugd, zodat indien mogelijk deze kan aansluiten bij de selectie. Gezien het feit dat de huidige jeugd de afgelopen jaren enorme stappen voorwaarts heeft gemaakt, is dit een logisch vervolg en waar de club trots op mag zijn. De komende jaren zal dit dan ook één van de speerpunten zijn van de VTC”, laat voorzitter Sander Jansen weten namens de VTC.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder