Warming-up zondag 1B: Den Hoorn neemt het op tegen koploper

Voor VUC en DHC staan belangrijke duels op het programma. Beide teams willen wegblijven uit de onderste regionen en zullen de duels tegen respectievelijk DOSKO en Hillegersberg in winst moeten omzetten. Sv Den Hoorn wacht een confrontatie met koploper sc ’t Zand.

Tekst: Roland van der Linden

Voor sv Den Hoorn is het treffen met lijstaanvoerder sc ’t Zand een uitgelezen kans om dichter bij de koplopers te komen. Het gat tussen de formatie van trainer John Hage en de thuisspelende Tilburgers bedraagt nu vier punten. Den Hoorn leed vorig weekend een thuisnederlaag tegen Spartaan’20 en zal uit zijn op revanche.

negatieve spiraal

VUC heeft in 2022 nog weinig aansprekende resultaten kunnen neerzetten. De mannen van trainer Jeroen Hoefnagel verloren achtereenvolgens van FC Boshuizen, Hillegersberg en Unitas’30. Het duel tegen DHC werd afgelopen weekend uitgesteld.  Nu mag VUC aantreden tegen DOSKO dat twee plaatsen lager op de ranglijst staat. De Haagse ploeg zal heel graag de negatieve spiraal willen doorbreken.

conto

Ook DHC kon nog niet tot winst komen in het huidige jaar, wel werd er twee keer een gelijkspel behaald. Tijd voor het team van trainer Arie van der Padt om weer een overwinning op het conto bij te schrijven. Tegen middenmoter Hillegersberg zal dat nog geen eenvoudige opgave worden. Het duel wordt in Rotterdam gespeeld.

 

 

Lees verder