Vitesse Delft houdt voor komend seizoen selectie intact

Ondanks dat ieder voetbaldier liever vandaag dan morgen weer het veld op kan, is het nog erg onzeker wanneer dat weer kan. Hoewel het in de kantine en op het sportpark stiller is dan ooit – enkel de jeugd traint binnen de richtlijnen enthousiast door – hebben bij Vitesse Delft het bestuur en de technische commissie niet stilgezeten.  

Ronald Hes, volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer en Chris Treling (zijn assistent) kunnen verder bouwen bij Vitesse Delft met vrijwel dezelfde hechte groep spelers als de afgelopen seizoenen. De huidige selectie draait al enkele seizoenen bovenin mee in de tweede klasse op zaterdag en blijft intact. Ook het begeleidingsteam blijft actief voor de selectie. Enkel de functie van fysio/verzorger is vacant.

Selectie

De volgende spelers hebben aangegeven ook volgend seizoen weer deel van de selectie uit te willen maken: Kawa Hisso, René de Graaff, Sjoerd van der Kolk (foto), Daan Burgering, Sherdinant Michel, Duncan Sjerp, Pepijn Snel, Romulio Pinas, Lars Fransen, Norvin Mercera, Jeroen Lathouwers, Nasreddine Harras, Koen de Vries, Denzel dos Santos, Steven Eilering, Nathan Martina en Hamza el Kaddouri. In verband met de lockdown en quarantainegevallen staat er nog een aantal spelersgesprekken in de planning.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder