DSVP legt voor volgend seizoen duo vast voor training van JO19-selectie

DSVP heeft overeenstemming bereikt met Arjen Mastenbroek en Marc Vijfhuizen (foto). Zij zullen samen het komend seizoen de selectie jongens van de O19 onder hun hoede nemen.

Mastenbroek (37) is al drie seizoenen actief bij DSVP als trainer. In zijn eerste seizoen was hij assistent bij O19 bij Mike van de Pol. Daarna is hem gevraagd de selectie O15 op zich te nemen. Komend seizoen stapt hij dus over naar de O19. Mastenbroek op de site van de club: ,,Bij deze leeftijdscategorie wordt verwacht dat er een bepaalde basis is gelegd waardoor je op andere aspecten meer de focus kan gaan leggen. Denk bijvoorbeeld aan het willen winnen! Resultaatvoetbal wordt dan toch al iets belangrijker, maar ook op tactisch gebied valt er denk ik vooral voor de groep die komt veel winst te behalen. Er staat een mooie uitdaging te wachten en die ga ik graag aan met Marc en met Martin op de achtergrond om er zo mooi mogelijk resultaat uit te halen.”

Tactisch

Marc Vijfhuizen (26), is bij de club op sportpark De Groene Wijdte al zes jaar actief als trainer. De laatste twee jaar hoofdtrainer van de JO13 en daarvoor twee jaar JO15. Vijfhuizen: ,,Vorig  voetbalseizoen heb ik mijn UEFA C behaald. Mijn ambitie is om een hoger team te gaan trainen zodat ik tactisch wat meer wordt uitgedaagd. De samenwerking met Arjen, daar sta ik heel positief in. We hebben het samen vaak over voetbal en we zitten regelmatig op één lijn. Ik denk dat we elkaar goed kunnen aanvullen.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder