Warming-up zondag 1B: sv Den Hoorn en DHC mogen nu geen fout maken

sv Den Hoorn leverde donderdagavond prima werk af door te winnen van koploper Unitas’30. Daardoor heeft het haar eigen kansen en die van streekgenoot DHC weer vergroot. Bij winst van Unitas’30 had die ploeg vrijwel zeker de titel binnengehaald.

Tekst: Ton Beije

sv Den Hoorn speelt zondag weer voor eigen publiek en moet er vooral op letten dezelfde concentratie op te brengen als tegen Unitas’30. Dat gevaar ligt op de loer want Olympia staat derde van onderen en heeft de punten ook nog hard nodig.

Drie punten

sv Den Hoorn staat nu op drie punten van Unitas’30. Ook DHC doet volop mee. Het heeft, net als sv Den Hoorn, dertig punten en dus drie minder dan Unitas’30. De formatie van trainer Arie van der Padt (foto) speelt ook een thuiswedstrijd en wel een streekderby. VUC komt namelijk op bezoek aan de Brasserskade.

In veiligheid

De pinguïns, onder aanvoering nu van trainer Wim van Laar, willen nog wat punten pakken om zich definitief in veiligheid te brengen en zal het dus zondag niet cadeau geven aan DHC. Koploper Unitas’30 heeft het niet moeilijk, het treedt als gastheer op van hekkensluiter Rood Wit W.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder