Peter Siepman op 64-jarige leeftijd overleden

Op donderdag 28 januari bereikte het bestuur van Vitesse Delft het droeve bericht, dat Peter Siepman op 64-jarige leeftijd is overleden. Hij werd lid van het toenmalige CSVD op 1 april 1966 en zou dit jaar zijn 55-jarige lidmaatschap van onze club vieren.

Dat hij er als voetballer al vroeg bij was had ongetwijfeld iets met zijn vader te maken die ook een hartstochtelijk supporter van CSVD was. Zijn actieve deelname als voetballer van CSVD: achtereenvolgens in de pupillen, junioren en senioren duurde lang. In de loop van de jaren negentig van de vorige eeuw startte hij bij de administratieve/financiële groep van Vitesse Delft en weer wat later verrichtte hij evenals zijn familieleden ook kantineactiviteiten voor de club. Kantinezaken die zo belangrijk zijn voor de onderlinge gezelligheid van de spelers en de supporters.

Peter Siepman is altijd een zeer trouw supporter van het eerste elftal geweest en hij was dan ook vrijwel iedere zaterdag present bij zowel de thuis- als de uitwedstrijden. En ook van de door-de-week-se wedstrijden miste hij er zelden één! Het was dan ook voor hem en natuurlijk voor de hele vereniging een grote domper toen er niet meer gevoetbald kon worden en de kantine vanwege corona ook niet meer open mocht.

Des te schrijnender is het dat hij zelf de ziekte ergens opliep en niet zo lang geleden in het ziekenhuis werd opgenomen. Na aanvankelijk positieve berichten dat het beter met hem ging, hoorde Vitesse Delft aan het begin van de afgelopen week dat het toch ernstiger bleek te zijn dan eerder gedacht. En donderdag 28 januari kwam in de loop van de avond, voor velen toch wel plotseling, het bericht dat Peter Siepman was overleden.

Bron: Vitesse Delft

Lees verder