DHC heeft nieuw Voetbalbestuur met kennis en ervaring

DHC heeft sinds kort een echt Voetbalbestuur! Dit voetbalbestuur is samengesteld uit mensen met een DHC-hart en samen goed voor meer dan duizend wedstrijden in DHC 1. Dus ook een voetbalbestuur met veel voetbalkennis en ervaring.

Het Voetbalbestuur van DHC bestaat vooralsnog uit de volgende personen: Christiaan Gerrets (teamcaptain), Joris Aerns, Wim van den Ende, Bas Voogt, Nick van Willigen, Hans Suiker, Leo Rontberg en Bram Rontberg.

Het interim-bestuur is content, dat zij zich bereid hebben verklaard de club te willen gaan helpen. Voor DHC is het bovendien een belangrijke stap op weg naar een nieuwe structuur en naar het nieuwe seizoen.

Voetbalbeleid

Het Voetbalbestuur gaat het voetbalbeleid vormgeven voor DHC. Daarin zal het Voetbalbestuur de staf van de voetbalteams samenstellen, waarbij de wens is, dat jeugdspelers zich ontwikkelen als voetballer én als persoon, plezier hebben in presteren en het voor een lange tijd naar hun zin hebben bij DHC. Het Voetbalbestuur is inmiddels begonnen met deze klus en zal de komende periode met jeugdtrainers gesprekken voeren over komend seizoen. Na deze gesprekken zal het Voetbalbestuur op 18 en 19 mei de trainersstaf voor komend seizoen bekend maken.

Informatieavonden

Op 18 en 19 mei organiseert de club informatieavonden voor de jeugdleden en ouders. R wordt dan uitgelegd, hoe de club in het seizoen 2022-2023 wil gaan werken en wat leden en ouders mogen verwachten.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder