KNVB benoemt Eric van Dijk (sv Den Hoorn) tot Lid van Verdienste

Afgelopen zondag tijdens de afsluiting van het 70-jarig jubileum van sv Den Hoorn is haar erevoorzitter en naamgever van het gelijknamige sportcomplex, Eric R. van Dijk, door ambassadeur Kees Wenneker namens de KNVB benoemd tot Lid van Verdienste.

Eric van Dijk ontving deze eretitel uit handen van Wenneker namens het bondsbestuur voor zijn jarenlange inzet in het bestuur van sv Den Hoorn, zijn voorzitterschap van de vereniging uit Midden Delfland en zijn huidige inspanningen als voorzitter van de Stichting, waar de verenigingen rondom Den Hoorn bij zijn aangesloten. Om deze eretitel te verkrijgen worden zowel de invulling als de zwaarte ervan meegewogen. Van Dijk zelf reageerde verrast: ,,Je denkt op een gegeven moment wel alles te weten en in de gaten te hebben, maar hiermee ben ik zeer verrast, maar zeker ook trots en dankbaar.”

Getuige

De uitreiking gebeurde tijdens de afsluitende zondag van het vierdaagse feest ter ere van het 70-jarige jubileum van sv Den Hoorn. De vereniging had alle wedstrijden van het weekend verzet om met jong en oud haar verjaardag te kunnen vieren. Enkele honderden leden en overige aanwezigen waren zodoende getuige van deze bekroning van Van Dijk.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder