Vredenburch versterkt wederom Technische Commissie

Kort na het bericht over de aangestelde coördinator van de Technische Commissie, heeft Vredenburch weer goed nieuws te brengen over de TC. Anis Akrimi (foto) zal aansluiten bij de TC en vanaf volgend seizoen actief zijn als stagebegeleider binnen Vredenburch.

Anis Akrimi is een jonge enthousiaste liefhebber van het spelletje. Hij heeft verschillende jeugdteams van Vredenburch doorlopen. Na een paar jaar weg te zijn geweest raakte hij rond mei 2020 op het Vredenburch-complex in gesprek met Fred Zwaan over hun komende stage. Op dit moment zit Anis Akrimi namelijk in de laatste fase van zijn sportopleiding. Zo is het bekende balletje al snel gaan rollen en loopt hij inmiddels zelf stage bij de O11 selectie.

Stagiaires

Vredenburch werkt al een tijdje steeds meer en beter samen met stagiaires van diverse sportopleidingen. Deze stagiaires moeten begeleid worden bij hun praktijkopdrachten. Verder is een stagebegeleider ook contactpersoon voor de diverse scholen. Anis Akrimi weet dus uit eigen ervaring wat hier nodig is om de stageperiode tot een succes te maken.

Content

Ook heeft hij aangeboden (beginnende) trainers op weg te willen helpen bij het geven van training. En dat is ook één van de taken van de TC in het kader van “train de trainers”. Het spreekt voor zich dat Vredenburch zeer content is met deze extra handjes op het voetbaltechnische vlak.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder