Zondag 2D: Concordia en COAL houden elkaar in balans in Rotterdam

In het uitduel bij COAL kon Concordia niet de volle buit mee naar huis nemen. De Delftse formatie van trainer Wesley Zandstra (foto) keek bij rust nog tegen een achterstand aan, maar kon in het tweede bedrijf toch nog een punt redden.

In de openingsfase vielen de treffers als rijpe appels van de boom. Binnen een kwartier konden er al drie doelpunten genoteerd worden. Damy de Roode opende de score voor de club uit Delft: 0-1. Na negen minuten spelen viel de gelijkmaker en kort daarna namen de Rotterdammers zelfs de leiding in het duel: 2-1. Vlak voor rust kreeg Concordia een uitstekende kans om op gelijke hoogte te komen maar het schot van De Roode belandde op de paal.

Jacht

In het tweede deel van de wedstrijd ging Concordia op jacht naar de gelijkmaker. In de 65e minuut was het eindelijk zover. Wessel Schut bracht de 2-2 op het scorebord en in die stand kwam daarna geen verandering meer.  Concordia voert de onderste helft van de middenmoot aan en kan zich nog niet helemaal veilig wanen.