Zondag 2C: Laakkwartier nipt onderuit bij Concordia

Voor Laakkwartier blijft de situatie zorgelijk. Donderdagavond werd aan de Brasserskade nipt van Concordia verloren: 1-0. Roel Zandbergen (foto) en consorten zagen concurrenten Meeuwenplaat en FC IJsselmonde gelukkig ook verliezen.

Tekst: Hans Kulk

De situatie aan de onderkant van de tweede klasse D blijft spannend. De nummers negen tot en met dertien verloren allemaal hun wedstrijden. Voor Laakkwartier ziet de situatie er niet goed uit. De Hagenezen staan na donderdagavond op 17 punten uit 21 duels, gevolgd door Meeuwenplaat (20-16) en FC IJsselmonde (20-13). Winst op Concordia had de ploeg van Roel Zandbergen wat meer lucht verschaft.

Kansen

In Delft waren de bezoekers uit Den Haag zeker niet de mindere. De rood-zwart geblokte brigade stond na dertig minuten zelfs met 1-3 voor. Qua kansen dan. Halverwege was het echter nog steeds 0-0.

In de 58e minuut kwamen de gastheren door een doelpunt van Damy de Roode op een 1-0 voorsprong. Reden voor de bezoekers om er nog een tandje bij te zetten aan de Brasserskade. Maar het geluk bij ‘Lakwa’ ontbrak. Ondanks wat kleine kansen kwam er in de stand geen verandering meer.