Warming-up zaterdag 1A: Belangen groot bij diverse interessante duels

In de kopgroep strijden Voorschoten’97 en sv Nootdorp om de tweede plek achter kampioen WV-HEDW. In de onderste regionen moet Die Haghe nog alle zeilen bijzetten om degradatie of nacompetitie te kunnen vermijden.

Tekst: Ton Beije

VELO, dat door mindere resultaten is weggezakt, speelt zaterdag aan de Noordweg tegen WV-HEDW en kan de bloemen overhandigen aan de kersverse kampioen. De ploeg van trainer Kevin van der Geest kan voor eigen aanhang een succesje wel gebruiken na de nederlagen tegen BOL (1-3) en sv Nootdorp (7-0).

Klus

sv Nootdorp raakte door het verlies bij WV-HEDW haar tweede plek kwijt, maar trainer Marco Jalink kennende, wil hij die weer snel terugpakken. Zaterdag wacht niet zo’n eenvoudige klus om dat voor elkaar te krijgen, want Forum Sport – dat op zes punten staat – komt voor de streekderby op bezoek. En de Voorburgse ploeg van vertrekkend trainer Dennis den Turk (foto) is nog in de race voor de derde periode.

Helpen

sv Honselersdijk steekt een visite af bij ZOB in Noord-Holland en zou graag de drie punten meenemen en daarmee wellicht ook Die Haghe een handje kunnen helpen. Die Haghe zelf krijgt het zeker niet eenvoudig. In de uitwedstrijd op sportpark Adegeest, moet de formatie van Wim de Jong aantreden bij nummer twee Voorschoten’97, dat ook de laatste twee duels in winst wist om te zetten. Voorschoten’97 is al zeker van het competitietoetje (nacompetitie) door het winnen van de tweede periode.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder