Warming-up zondag 3A: Taurus en SEP in Delfts onderonsje

Voor Voorschoten’97 staat een lastig uitduel op het programma. In Den Haag is ODB de tegenstander.  Op het Sportpark van de TU staat de stadsderby tussen Taurus en SEP op het programma.

Tekst: Roland van der Linden

Stompwijk’92 staat met nog vier duels te spelen op een fraaie tweede plaats. De formatie van trainer Patrick Kamperveen moet in staat zijn om deze plek vast te houden met een thuisduel tegen Sporting Leiden voor de boeg. De bezoekers staan op een laatste plaats.

Voorschoten’97 is nog volop in de achtervolging van Stompwijk’92, maar heeft een lastig uitduel voor de boeg. De groengele formatie gaat op bezoek bij ODB, dat aankondigde uit het zondagvoetbal te stappen. Voor trainer Martin Abbenhuis (foto) en vervelende mededeling, maar hij is al in gesprek met een nieuwe club. ODB heeft maar twee punten achterstand op Voorschpten’97 en een duel minder gespeeld.

Zeperd

Ook DHL en sv Madestein zijn nog volop in de race om de nacompetitie te bereiken. DHL gaat op bezoek bij WIK, dat waarschijnlijk nog aan het herstellen is van de zeperd bij Kethel-Spaland. Het duel op donderdag ging met 1-10 verloren. Voor sv Madestein staat een duel bij SVH geprogrammeerd.

In Delft is het bezoeken van het duel tussen Taurus en SEP de moeite waard. De belangen voor SEP in de stadsderby zijn groot. De formatie van trainer Marcel de Letter wil geen punten verliezen in de spannende strijd om de plaatsen in de nacompetitie.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder