sv Nootdorp haalt twee aanvallende impulsen in huis

|

Met Mo Ouarraki (foto boven), afkomstig van Scheveningen, haalt sv Nootdorp een zeer technische en rappe aanvaller in huis. Ook heeft de Nootdorpse eersteklasser Shwendel Cijntje voor het komende seizoen binnen. Hij komt over van Te Werve.

Mo Ouarraki, die in de regio als één van de grootste talenten te boek stond, maakte op jonge leeftijd al de overstap van Laakkwartier naar FC Lienden. Hij werd daar ook wel de ‘’Liendense Messi’’ genoemd. In 2020 ruilde hij FC Lienden in voor Scheveningen. Technische Manager Yannick Blom: ,,sv Nootdorp is zeer verheugd met deze aanwinst en daarnaast kijkt Ouarraki er naaruit om voor zijn nieuwe club uit te mogen komen en belangrijk te kunnen zijn voor het elftal.”

Stempel

Ook heeft sv Nootdorp Shwendel Cijntje voor het komende seizoen binnen. De behendige aanvaller van Te Werve, drukt daar wekelijks zijn stempel op de wedstrijd en wil weer een stap hogerop. Cijntje, die een paar jaar geleden nog een overstap naar het Zweedse KSF Prespa Birlik maakte, speelde daar eveneens met oud-sv Nootdorp speler Marcley Manuela. Ook Cijntje kijkt al met veel plezier uit naar komend seizoen, maar wilt er eerst nog voor zorgen dat Te Werve zich veilig speelt in de 2e klasse C.

Yannick Blom: ,,De club is ervan overtuigd, dat de twee spelers goed in de groep zullen passen en een positieve bijdrage aan het team gaan leveren.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder