Warming-up zondag 2D: Strijd tussen HVV en Wippolder gaat volop door

Wie wordt er kampioen in de tweede klasse D? HVV of Wippolder? De ‘Kroonleeuwen’ staan het hele seizoen al op de eerste plaats. De haven is in zicht, maar de vangst is nog niet binnenboord. Wippolder zit op het vinkentouw. Nog vier spannende duels.

Tekst: Hans Kulk

HVV (20 duels, 50 punten) speelt nog tegen RKDEO (uit, dit weekend), Meeuwenplaat (thuis), Full Speed (uit) en Laakkwartier (thuis). Wippolder (20 duels, 49 punten) treft Wilhelmus (uit, dit weekend), VFC (thuis), Laakkwartier (uit) en tot slot RKDEO (thuis). Zeg het maar. De ploeg van André Wetzel (foto), die heeft verlengd bij HVV, maar dat seizoen wel op wereldreis gaat, krijgt zondagmiddag een zware dobber aan RKDEO, dat in haar laatste zeven duels maar liefst dertig maal het doel trof (4-1, 6-1, 6-2, 1-2, 6-0, 5-1, 2-1). Wippolder treft in Wilhelmus een ploeg zonder enig vertrouwen. De ‘Wespen’ verloren de laatste zes duels. Het gif zit er bij Oscar Laguna Burgos en consorten niet meer.

Onderin

Onderin staan er voor Laakkwartier (21-17), thuis tegen COAL (20-19), Meeuwenplaat (20-16), thuis tegen Concordia en FC IJsselmonde (20-13), uit tegen VFC, cruciale duels op het programma. Ook HMSH (21-20), dit weekend vrij, is nog niet veilig. Tot slot staat op sportpark Kerkpolder de wedstrijd tussen Full Speed en de studenten van Antibarbari ingepland.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder