sv Den Hoorn versterkt zich en houdt overige selectie intact

De Technische Commisie van sv Den Hoorn is verheugd dat de selectie voor het seizoen 2021-2022 nagenoeg rond is. De zondag eersteklasser versterkt zich het komende seizoen met de volgende spelers: Joey Vos (foto), Vincent Plichta, Felix Nijman en Poya Maleki Seifar, die allen te kennen hebben gegeven volgend jaar voor de ploeg van trainer John Hage uit te willen komen.

Joey Vos (28) kwam de afgelopen vier seizoenen uit voor de hoofdmacht van SVC’08 en keepte hiervoor o.a. in het eerste elftal van Maasdijk. Poya Maleki Seifar (22) staat momenteel bij DHC tussen de palen en kwam daarvoor uit voor Spartaan’20 en Concordia.

Terugkeer

Vincent Plichta (29) speelde in het verleden al acht seizoenen voor sv Den Hoorn en maakt hiermee de cirkel rond. Het huidige seizoen komt hij uit voor Wippolder. Felix Nijman (20) is na een uitstapje van één seizoen naar Concordia ook weer terug bij de ploeg uit Midden-Delfland.

Blijvers

Daarnaast hebben de volgende spelers aangegeven ook volgend seizoen uit te komen voor sv Den Hoorn: Donny Slot, Bas de Joode, Peterson Schenkels, Tjebbe Baggerman, Dylan Spaans, Noah Hes, Gianni Sergi, Sem Remmerswaal, Mark Vermeulen, Mohamed Ouhamou, Noah Barends, Thomas Bouwer, Maurizio Marinacci, Lemar Bavelaar, Tim de Kok, Tigo Kok, Joey Stoel en Tom Boek.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder