Vince Kester en Jair Kluivert stappen over naar RKDEO

|

RKDEO begroet in haar selectie voor het nieuwe seizoen weer twee nieuwe spelers. Vince Kester (foto boven) komt over van FC Dordrecht O18 en Jair Kluivert maakt de overstap vanaf dorpsgenoot sv Nootdorp.

Voor doelman Vince Kester is het een terugkeer, want hij was de afgelopen twee seizoenen actief voor de jeugdopleiding van FC Dordrecht, maar speelde daarvoor al tien seizoenen in de RKDEO-jeugd. Kester (17) is blij terug te keren op de plek waar het voor hem allemaal begon. ,,RKDEO heeft een hele leuke en jonge gretige spelersgroep, dat spreekt mij aan en ik hoop in het aankomende seizoen speelminuten te kunnen gaan maken in de tweede klasse of misschien zelfs de eerste”, is de toelichting die Vince Kester geeft op zijn terugkeer bij RKDEO.

Jair Kluivert (foto) is 19 jaar en was in het afgelopen seizoen als buitenspeler actief in het Onder 23-team van sv Nootdorp. Kluivert speelde daarvoor ook bij SVLY en SEV. ,,Ik kan zowel op links als rechts uit de voeten. Ik merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en heb een goed gesprek gehad met RKDEO-trainer Wesley Epskamp. Dat heeft mij enorm enthousiast gemaakt om de overstap te maken. Ik kan bij RKDEO de ondersteuning krijgen om mij door te ontwikkelen en daar wil ik voor gaan.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder