Zondag 3e klasse A: Belangrijke overwinningen voor SEP en ODB

Beide regioteams moesten op vreemde bodem aantreden bij een laagvlieger. SEP ging voor een paar minuten spelen op bezoek bij Sporting Leiden. Ook ODB hoefde geen volledig duel te spelen bij HWD. Beide teams gingen er met de winst vandoor.

Sporting Leiden – SEP

Het eerder gestaakte duel tussen Sporting Leiden en SEP werd op donderdagavond uitgespeeld. Met nog zes minuten op de klok stond een 1-2 stand op het bord. SEP was niet van plan de wedstrijd rustig uit te spelen. Tyler van Baalen bracht na een onderschepping van Luuk van der Boon de 1-3 op het bord. Niet veel later nam Van Baalen na een actie van Blitterswijk ook nog de 1-4 voor zijn rekening. Een zuivere hattrick zat er ook in, maar Van Baalen legde de bal breed, maar een verdediger van Sporting Leiden voorkwam nog een tegendoelpunt. Door deze zege klom SEP naar een derde positie.

HWD – ODB

Ook ODB moest op pad voor het restant van het duel met HWD. De Haagse formatie van trainer Martin Abbenhuis (foto) ving het duel aan met nog 52 minuten te spelen en een 0-2 voorsprong. Ook ODB ging niet op haar lauweren rusten en sloot het duel af met een 1-6 overwinning. Tim Vreeswijkk (2x), Mathew de Pauw en Iilias scoorden de doelpunten.