Warming-up zondag 1B: sv Den Hoorn kan niet nogmaals misstap maken

De strijd aan kop is nog steeds gaande tussen Unitas’30, sv Den Hoorn en DHC. Al liet sv Den Hoorn vorig weekend wel een heel lelijke steek vallen door thuis niet te winnen van hekkensluiter Rood Wit W. en af te sluiten met een 1-1 gelijkspel.

Tekst: Ton Beije

Unitas’30 won met liefst 1-7 bij DOSKO en heeft de kop weer overgenomen met een punt voorsprong op sv Den Hoorn, dat echter nog een duel meer te gaan heeft. DHC, dat op twee punten staat van Unitas’30 (met evenveel duels gespeeld) gaat in Sint Willebord op bezoek bij Rood Wit. Die ploeg staat weliswaar onderaan, maar zag vorig dus kans sv Den Hoorn op een gelijkspel te houden. De ploeg van Arie van der Padt is dus gewaarschuwd, dat het geen ‘makkie’ zal worden.

Lastiger

sv Den Hoorn heeft het op papier lastiger. Het team van John Hage (foto) speelt in Rotterdam tegen Spartaan’20, dat op eigen veld niet zo simpel te kloppen is. Het is duidelijk dat sv Den Hoorn zich niet nog een misstap kan veroorloven.

Eenvoudig

Unitas’30 zal naar verwachting voor eigen publiek eenvoudig de volle buit binnenhalen tegen CVV Zwervers, dat echter ook nog belangen heeft, want het is nog niet veilig. VUC heeft zich in veiligheid gespeeld en komt dit weekend niet in actie. Volgende week komt Unitas’30 naar Het Kleine Loo.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder