Zaterdag 3B: FC Skillz terug in titelstrijd, DSVP langs Duindorp sv

In een bizarre wedstrijd van een kwartier tegen sv Loosduinen boekte FC Skillz een ruime overwinning en staat weer op de eerste positie in de derde klasse B. DSVP won in een duel om des keizersbaard van Duindorp sv.

FC Skillz – sv Loosduinen

Het duel tussen FC Skillz en sv Loosduinen werd aangevangen met nog een kwartier te spelen en een 2-1 stand op het bord. sv Loosduinen trad aan met een aantal spelers uit het Onder 19-team van de club.  Abdel Tufi (foto) scoorde al meteen de 3-1. In de 80e minuut was het weer raak. Op aangeven van Djurandy Seedorf was Farid Overman trefzeker. Weer vijf minuten verder stelde Yassin Chentouf Samir el Moussaoui in staat om de 5-1 aan te tekenen.

Vreemd duel

Het was nog niet over met de treffers in dit vreemde duel. De mannen van trainer Oussama Bekkaoui konden nog twee keer het net vinden in de slotminuten. Eerst werkte Abdel Tufi een bal van Djurandy Swedo binnen en het laatste woord was voor Samir el Moussaoui die de 7-1 eindstand op het scorebord bracht.

Doelsaldo

Door deze ruime overwinning in een kwartier tijd heeft FC Skillz nu de eerste plaats veroverd ten koste van Sportclub Monster. Beide ploegen hebben hetzelfde doelsaldo, maar de Haagse ploeg scoorde een treffer meer dan de Westlanders. Zaterdag speelt FC Skillz een uitwedstrijd bij DUNO. Quick Steps is de tegenstander van Sportclub Monster op het Sportpark Polanen.

DSVP – Duindorp sv

In Pijnacker moesten nog zestien minuten worden gespeeld van het duel tussen DSVP en Duindorp sv. Beide ploegen hadden zich al verzekerd van een plek in de derde klasse voor komend seizoen. De wedstrijd, waarin niets meer dan de eer op het spel stond, werd hervat met een 3-1 stand op het scorebord. Met die score werd ook het eindsignaal gehaald. Door de zege passeerde DSVP KMD op de ranglijst en staat nu achtste.