Oliveo heeft invulling jeugdtrainers voor volgend seizoen rond

Zonder competitievoetbal is men bij de jeugdafdeling van Oliveo in Pijnacker achter de schermen hard aan het werk geweest om voor het komende seizoen alle vacatures in te vullen. De clubleiding is tevreden, want er staat weer een ervaren groep trainers met een rijke Oliveo-achtergrond.

Willem van der Smit (foto rechts) maakt de stap naar de talentvolle selectie Onder 23 en volgend seizoen zal oud-eerste elftalspeler Michael Termoshuizen (foto links) de JO19 trainen. Hij maakt daarmee de overstap van de JO15, waar hij drie seizoenen actief is geweest als hoofdtrainer.

Overstap

Bij de JO17 geen wijzigingen. Daan Bennebroek gaat z’n derde jaar in als hoofdtrainer bij deze leeftijdsgroep, terwijl Paco van Leusden de overstap maakt van de JO13 naar de JO15. Hij blijft ook aan als TC.

De JO13 heeft volgend seizoen in Arthur Haas een nieuwe trainer. Hij is al vier jaar assistent en heeft afgelopen seizoen de O13-2 onder zijn hoede gehad en gaat nu als hoofdtrainer fungeren. Maarten van der Zanden blijft aan als hoofdtrainer voor de JO11 en Colin Zweerts zal hem bij deze groep blijven assisteren. Bij de JO-9 wordt afscheid genomen van Jan-Paul van der Haas, die vanwege drukke werkzaamheden moet stoppen. Zijn opvolger is Frank van der Zwan, die ook actief blijft als speler in de selectie van de hoofdmacht van Oliveo.

Tot slot is Dennis van der Quast ook volgend seizoen weer keeperstrainer bij de hoogste selectie jeugdelftallen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder