Youri Kooijmans keert terug bij sv Den Hoorn

Na een afwezigheid van vier seizoenen heeft Youri Kooijmans (foto) besloten terug te keren naar sv Den Hoorn. De linksbenige aanvaller kende in het verleden al een uitermate succesvolle periode, waarin hij onder meer topscorer werd in het kampioensjaar in de tweede klasse.

Na dat seizoen besloot Kooijmans de overstap te maken naar DHC, waar hij mooie jaren beleefde, reden nu voor vertrek is de onrustige situatie bij de club. ,,Ik had het erg naar mijn zin bij DHC, echter is er momenteel geen redden meer aan, waardoor ik besloten heb verder te kijken. Ik heb altijd een goed gevoel gehouden bij sv Den Hoorn en nog veel contact met mensen binnen de club. Toen sv Den Hoorn bij mij terugkwam was de keuze dan ook snel gemaakt”, aldus Youri Kooijmans zelf.

Impuls

Technisch manager Donny van den Bos over de terugkeer: ,,We wilden onze selectie graag nog een aanvallende impuls geven, dat we dit met Youri kunnen doen die de club goed kent plus de kwaliteiten die hij met zich meebrengt, stemt ons erg gelukkig. We willen graag volgend jaar ook weer een rol van betekenis spelen in de zaterdag eerste klasse. En denken dat met de huidige selectie die intact blijft en de gerichte versterkingen dit zeker te kunnen.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder