DVV Delft komt volgend seizoen weer met standaardteam

DVV Delft zal de komende competitie weer gaan deelnemen met een standaardteam, dat dan actief zal zijn in de – nieuw te vormen – vijfde klasse van het zaterdagvoetbal.

Als trainer van de ploeg zal gaan fungeren Martin Schouten, die het laatst werkzaam is geweest bij SV Piershil en in een eerder stadium heeft gefungeerd als assistent bij oud-Delft-speler Richard Middelkoop, toen hij hoofdtrainer was bij Sportlust’46. Shravan Ganner (nu technisch jeugdcoördinator) en Rik van Geest (trainer JO17) gaan samen met Schouten de technische staf vormen.

Content

Bestuurslid Theo Jansen (foto) is content dat zijn club na vier seizoenen weer met een eerste elftal aan de competitie gaat deelnemen. De wens is niet nieuw. Jansen: ,,Met Richard Middelkoop in een adviserende rol hebben wij vóór de coronatijden al eens een gesprekken gevoerd om dit nieuw leven in te blazen. Nu is het zover gekomen dat het voet aan de grond krijgt.” Ook Jansen weet dat het hebben van een eerste elftal echt noodzakelijk is voor een club.

Kunstgras

Het hoofdveld van DVV Delft stond niet altijd bekend als een ‘biljartlaken’, integendeel. Het is de bedoeling van de gemeente Delft om in 2023 een kunstgrasveld op het sportpark Kerkpolder aan te leggen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder