Zondag 2D: Concordia sluit goed seizoen af met winst op VFC

Op de Brasserskade was Concordia de bovenliggende partij in het duel met VFC. De Vlaardingers kregen met 3-1 klop. Beide ploegen eindigden het seizoen met 32 punten. VFC heeft een beter doelsaldo en eindigde ondanks het verlies als vijfde.

Met nog geen kwartier gespeeld nam Concordia de leiding in de wedstrijd tegen VFC. De equipe van trainer Wesley Zandstra (foto) mocht aanleggen voor een strafschop die vervolgens benut werd door aanvoerder Mika Bavelaar. In de 21e minuut was het weer raak voor de thuisploeg. Een voorzet van Wessel Schut ging via de benen van de Vlaardingse doelman het doel in.

Eer

De 3-0 kwam na een uur spelen tot stand. Wessel Schut bediende Tijs Sneek, die de bal over de keeper heen het doel in werkte. Vier minuten later viel de 3-1. Jasper Jongejan redde de eer voor VFC. Dylan Frenquet was nog dicht bij de 4-1, maar wist deze kans niet te benutten. Met een 3-1 zege sloot Concordia het zondagvoetbal af.