RKDEO-selectie verwelkomt veel eigen jeugd, oude bekenden en nieuwe gezichten

RKDEO start in het nieuwe seizoen met drie selectieteams op zaterdag. Naast RKDEO 1 en 2, die van zondag naar zaterdag overstappen, start er een O23-team dat in de standaardklasse van het O23-voetbal op zaterdag ingeschreven wordt.

Dat betekent dat hoofdtrainer Wesley Epskamp (foto) en zijn technische staf met een flinke spelersgroep gaan starten in het nieuwe seizoen. Zeer positief is het daarbij dat er slechts drie van de huidige selectiespelers in het nieuwe seizoen zullen ontbreken: Quinten Hellemons (vertrekt naar Wippolder), Jan Wakem (naar Kethel Spaland) en Rob van Hagen (stopt).

Dank

De club bedankt Quinten Hellemons en Jan Wakem voor hun inzet voor RKDEO en wensen beiden veel succes en plezier bij hun nieuwe vereniging. Rob van Hagen is bij zijn laatste wedstrijd in RKDEO 1 al flink in het zonnetje gezet voor zijn enorme verdiensten voor de ploeg, maar vanzelfsprekend wensen we ook hem veel moois toe in zijn leven na selectievoetbal.

Eigen jeugd

Traditioneel wordt de seniorenselectie gevoed met een flink aantal spelers vanuit de eigen jeugdopleiding. Overstappers vanuit eigen gelederen zijn dit seizoen Rowan Zwennes, Sanjay van Zelderen, Ayoub El Yaagoubi, Robin Schaareman, Chris Baartmans, Ishaan Makhanlal, Joris Plieger, Reza Manschot, Robin Smit, Cercinio Vyent, Lars Cloosterman en Donovan Koeks.

Oud bekenden

Wat RKDEO ook goed doet, is dat het voormalige (selectie)spelers weer terug ziet keren, namelijk Youni de Bruijn, Donny Paats en Alexis Koutsis. Alleen keren terug na een verblijf bij VUC.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder