DSVP gaat bouwaanvraag tribune deponeren bij gemeente

DSVP hoopt op termijn rond haar hoofdveld een nieuwe tribune te realiseren. Het bestuur weet inmiddels dat de totale kosten voor de herbouw van de tribune worden geschat op ongeveer 50.000 euro. De bouwaanvraag staat op papier en wordt ter goedkeuring voorgelegd bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

De totale kosten zijn gebaseerd op de grondwerkzaamheden, het heien, leggen van de fundering, opbouw tribune, dak, achterwand en een hekwerk. De kosten voor de extra voorzieningen voor de mindervaliden zijn hierin meegenomen, zoals een verhoogde vloer, hekwerk en toegangsmogelijkheid voor een scootmobiel/rollator etc.

Start

Inmiddels heeft de club een bedrag van ongeveer 30.000 euro binnen om een start te gaan maken met het heien en de fundering. De club hoopt de komende maanden het resterende bedrag nog met acties binnen te kunnen halen. De veiling, de oliebollenactie, de loterij, schenkingen etc. hebben dit bedrag grotendeels bijeengebracht en daar is het bestuur zeer content mee.

Loterij

Bovendien loopt er nog een loterij en van de 1000 loten zijn er bijna al 800 verkocht. De club gaat ervan uit, dat de komende weken nog de resterende loten worden verkocht, laat een enthousiaste John Zeelenberg van de organiserende commissie weten op de clubsite.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder