sv Den Hoorn heeft selectie voor volgend seizoen nagenoeg rond

De Technische Commissie van sv Den Hoorn is verheugd dat de selectie voor het seizoen 2021-2022 nagenoeg rond is. De club versterkt zich het komende seizoen met doelman Joey Vos (foto), Vincent Plichta, Felix Nijman, doelman Poya Maleki Seifar en Roy Fernandes, die allen te kennen hebben gegeven voor de ploeg van (de nieuwe) trainer John Hage uit te willen komen.

Joey Vos nu nog SVC’08, waar hij de afgelopen vier seizoenen voor de hoofdmacht uitkwam en hiervoor tussen de palen stond bij Maasdijk. Poya Maleki Seifar is woonachtig in Den Hoorn en keept momenteel bij DHC, hiervoor kwam hij uit voor Spartaan’20 en Concordia.

Cirkel

Vincent Plichta speelde in het verleden al acht seizoenen voor sv Den Hoorn en maakt hiermee de cirkel rond. Het huidige seizoen komt hij uit voor Wippolder. Roy Fernandes keert na een uitstapje van één seizoen Spartaan’20 ook terug naar sv Den Hoorn. Dat geldt ook voor Felix Nijman, die één seizoen actief is geweest bij het Delftse Concordia.

Blijvers

Daarnaast hebben de volgende spelers aangegeven ook volgend seizoen het shirt van sv Den Hoorn te dragen: Donny Slot, Bas de Joode, Peterson Schenkels, Tjebbe Baggerman, Dylan Spaans, Noah Hes, Gianni Sergi, Sem Remmerswaal, Mark Vermeulen, Mohamed Ouhamou, Noah  Barends, Thomas Bouwer, Maurizio Marinacci, Lemar Bavelaar, Tim de Kok, Tigo Kok, Joey Stoel en Tom Boek.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder